Superlect Oy mukaan Koulutussetelin verkostoon | Adinum Koulutusseteli

Superlect Oy mukaan Koulutussetelin verkostoon

 

Adinumin verkosto on syksyllä kasvanut usealla kumppanilla. Uusin toimija on Superlect Oy, joka tarjoaa lyhyitä ja tehokkaita työelämälähtöisiä koulutuksia suoraan osaajilta ilman välikäsiä.

Koulutukset ovat puolipäiväisiä tehokkaita tietoiskuja ja niiden aiheet liittyvät joko työn hakemiseen, tai digiajan työn vaatimiin taitoihin. 

Superlectin kouluttajat ovat keränneet erinomaisia arvioita oppilailta ja monella heistä on vahva henkilöbrändi sosiaalisessa mediassa. Kouluttajiin kuuluvat mm. työelämämentori Pipsa Aro, lempinimellä “Koodarikuiskaaja” tunnettu soft skills -kouluttaja Elisa Heikura, rekrytointikonsultti Tommi Talja, sekä sometaitojen parissa Mia Munini jolla on kotimaisittain huikeat 85.000 Instagram-seuraajaa.

Superlect-alustalla kouluttajaksi voi hakea kuka tahansa osaaja. Kouluttajana voi toimia kertaluontoisesti, täysipäiväisesti, tai mitä vaan tältä väliltä oman maun mukaan. Alustan tarkoituksena on tukea kouluttajaa ja poistaa kouluttajalta niin paljon hallinnollista työtä kuin suinkin mahdollista.

Tutustu lisää: https://app.superlect.com

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworksin urapalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Työurat ja osaamistarpeet muuttuvat. Oma elämäntilannekin voi muuttua äkillisesti. Kaikella...

lue lisää
Auntie mukaan verkostoomme!

Auntie mukaan verkostoomme!

Auntien mielen hyvinvointipalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Ajatus Auntiesta Mervi Lammiselle syntyi hänen itsensä kokeman työuupumuksen...

lue lisää