Järjestätkö koulutuksia? Liity verkostoomme!

Yhteistyökumppanina pääset tarjoamaan ja markkinoimaan koulutuksiasi suoraan työntekijöille. Pääset auttamaan työnantajia työntekijöiden osaamisen kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti erilaisia koulutuksia ja valmennuksia, joihin maksuna käyvät Koulutussetelit. Koulutussetelin avulla työntekijät saavat vapaasti valita haluamansa koulutukset ajasta ja paikasta riippumatta.

Yksi asiakaskuntamme on yt-neuvotteluiden perusteella irtisanotut työntekijät, joille työnantajan on järjestettävä työllistymistä edistävää koulutusta. Yt-neuvotteluiden piirissa vuonna 2015 oli 114 000 työntekijää ja irtisanottuja 12 000.

Koulutusseteli on sähköinen järjestelmä, jolla työntekijä maksaa itse valitsemansa koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutusten järjestäjänä laskutat osallistumiset suoraan meiltä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! paavo.havula@adinum.fi

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.