Muutoskoulutus on avain tehokkaaseen muutos­neuvotteluun

Muutoskoulutus on tarkoitettu kaikille työnantajille tilanteeseen, jossa työnantaja joutuu vähentämään henkilöstöään tai lopettamaan toimintansa kokonaan. Henkilöstön uudelleen työllistymisen polku on helppo käynnistää Adinumin asiantuntemuksen ja osaamisen avulla.

Adinum Koulutusseteli on tehokas tapa hoitaa muutos­neuvottelut

1

Irtisanominen

Irtisanominen tuotannollista ja taloudellisista syistä

2

Työnantajan velvoite

Järjestää uudelleen työllistävää koulutusta
  • työsuhde kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään 5 vuotta
  • yrityksessä yli 30 työntekijää

3

Muutosneu­vottelut

Muutosturva­koulutus
  • koulutusseteli
  • verovapaa
  • sovitaan viimeistään ennen työsuhteen päättymistä
  • voimassa vuoden irtisanomisesta

4

Kouluttau­tuminen

Työntekijän valitsema koulutus
  • useita eri koulutusyrityksiä ja valmennuksia
  • koulutus maksettavissa sähköisellä koulutussetelillä
  • setelin arvo vähintään työntekijän kuukausipalkka

5

Uudelleen työllistyminen

Adinumin ammattilaiset auttavat muutos­neuvotteluissa

Adinumin palvelut kattavat konsultaation sekä koulutussetelin, jonka avulla irtisanottu työntekijä voi helposti osallistua satojen kumppaniyritysten koulutukseen, valmennukseen, psykologisiin testeihin tai jopa tapahtumiin ympäri Suomen.

Sähköinen Adinumin Koulutusseteli on voimassa vuoden ja se on mahdollista ottaa käyttöön jopa muutamassa päivässä. Setelillä voi kätevästi maksaa osallistumisen suoraan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä Adinumin ammattilaisiin. Voit jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa 0400 152 802. Me autamme sinua eteenpäin!

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.