Kumppanit | Adinum Koulutusseteli

Koulutuksen tarjoajat

Adinum Koulutussetelin kumppaneina on useita koulutusyrityksiä, yliopistoja, korkeakouluja ja ammattioppilaitoksia. Yhteistyöverkostomme kasvaa koko ajan ja tiedotamme uusista kumppaneistamme säännöllisesti

Koulutussetelillä voit maksaa koulutuksia, valmennuksia ja uraan liittyviä verkkotestejä. Jos koulutuksen järjestäjällä on kanssamme sopimus, maksat Koulutussetelillä suoraan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos koulutuksen järjestäjällä ei vielä ole kanssamme sopimusta, ole meihin yhteydessä.

Boardman Oy

 Boardman on osaamisverkosto, joka kehittää omistajien, hallituksen ja johdon päätöksentekoketjun yhteistyötä Suomessa.

Boardman järjestää kahdesti vuodessa omistajuus- ja hallitustyöskentelykoulutuksia, joissa paneudutaan hallitustyöskentelyn perusperiaatteisiin ja kehittämiseen alan huipputoimijoiden johdolla. Käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi hallitustyön oikeudelliset periaatteet ja vastuut, taloudellinen raportointi, omistajien, hallituksen ja johdon päätöksentekoketjun yhteistyö ja strategiaprosessi sekä aktiivinen omistajuus.

Myös Boardmanin kahden vuoden välein järjestettävä Piilaakson ekskursio tarjoaa yrittäjille ja johtamisen kehittämisestä kiinnostuneille näköalapaikan globaalisti menestyneiden yritysten toimintatapoihin ja kulttuuriin.

https://www.boardman.fi/

Kulmia Group Oy

Kulmialla on vahva ja käytännönläheinen kokemus henkilöiden auttamisesta urakehityksessä.
Tekeminen lähtee liikkeelle henkilön tämänhetkisistä vahvuuksista.

Tarjoamme sinulle maksuttoman puolen tunnin keskustelun, jonka jälkeen tiedät mihin panostaa.

Varaa aika maksuttomaan keskusteluun kulmia.fi/koulutusseteli/

Laurea AMK

Montevista

Valmennusta uudelle uralle työnhakuun ja työelämän muutostilanteisiin .Sparraamme sinut uuteen alkuun omia vahvuuksiasi ja intohimojasi hyödyntäen.Tarjoamme myös valmennusta inhimilliseen johtamiseen ja irtisanomiskeskusteluihin.

www.montevista.fi

M2 Talent

Ratekoulutus Oy

 
Kursseja ja seminaareja sinun tarpeisiisi.
 
Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia kursseja, seminaareja ja etäkoulutuksia kohdennettuihin tarpeisiin. Kursseillamme painotetaan verkostoitumista ja jatkuvaa oppimista, jotta kursseista olisi sinulle mahdollisimman pitkäaikaista hyötyä. Tervetuloa koulutukseen!

www.ratekoulutus.fi

Tieturi

Tieturi on Suomen monipuolisin ICT- ja projektikoulutuksen tarjoaja, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Tarjoamme laadukkaita koulutuksia avoimina ja asiakaskohtaisina toteutuksina.

www.tieturi.fi

Helsingin seudun kauppakamari

Wistec Training Oy

Katja Noponen Oy

Huippulaadukkaat uudelleensijoittumis-/couchingpalvelut (esim. Outplacement/muutosturva/exit-sopimukset) uuden urapolun löytämiseen. Yli 90% löytää avullamme uuden työn joko suoraan, opintojen tai yrittäjyyden kautta.

www.katjanoponen.fi

MazHR

Mazhr tarjoaa digitaalisia työkaluja ja valmennusta juuri sinulle sopivien ura- ja koulutuspolkujen suunnitteluun, oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä kehittämiseen.

www.mazhr.com

Nordic Business Forum

Kansainvälisten huippueksperttien puheita livenä sekä videokirjaston kautta. Mahdollista ostaa pelkkä digitaalinen passi, jolla saa pääsyn kaikkeen sisältöön, webseminaareihin ja tapahtuman live streamaukseen.

www.nbforumcom

YritysAkatemia

Meiltä löydät koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta esimieskursseihin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin.

www.yritysakatemia.fi

Alma Talent

Laatukeskus

Mind At Work

Mind at Work Oy tarjoaa avoimia ja työyhteisöille räätälöityjä koulutuksia erityisesti mindfulnessin, itsensäjohtamisen ja palautumisen teemoista. Lisäksi tarjoamme yksilöllistä valmennusta mm. uran muutosvaiheisiin, urasuunnitteluun sekä hyvinvointiin ja palautumiseen. Valmennuksista vastaa kokenut työyhteisöjen valmentaja ja mindfulnessin työelämäsovellusten pioneeri Antti-Juhani Wihuri.

https://www.mindatwork.fi

Osaamistehdas Oy

 (https://hygieniapassi.fi/) tarjoaa hygieniapassitestausta koko Suomessa Helsingistä Rovaniemelle, lähes joka arkipäivä. Helsingissä voit lisäksi ilmoittautua valmistaviin koulutuksiin. Toimi näin: https://hygieniapassi.fi/koulutusseteli. 

(https://anniskelupassit.fi/)tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien oppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen. Toimi näin: https://anniskelupassit.fi/koulutusseteli

https://osaamistehdas.fi/

Valmentaja Marjo Lamminaho

Valmennusta työelämän muutostilanteissa. Valmennuksessa käsitellään erilaisia tilanteeseen liittyviä haasteita, selkeytetään suuntaa, lisätään voimavaroja ja luottamusta tehdä oikeita ratkaisuja. 

www.marjolamminaho.fi/

Eezy

Valmennuksessa saat henkilökohtaista apua urasuunnitteluun, verkkovalmennuksen, valmennustapaamisia, webinaarit ja Facebookin vertaistukiryhmän, apua käytännön työnhakuun ja ohituskaistan Eezyn rekrytointeihin sekä henkilöstövuokraukseen. Palvelumme voidaan toteuttaa etänä tai kasvokkain.

www.eezy.fi

Auntie Solutions Oy

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, jossa yksilölliset verkkotapaamiset Auntien ammattilaisen kanssa tarjoavat tukea stressiin, uuden suunnan hakemiseen ja motivaation löytämiseen.

https://registration.auntie.fi/comp/koulutusseteli

Head Coach Kari Wikholm #Wpsm Konsultti-ja hr-toimisto

”#wpsm konsultti ja hr-palvelut on auttanut yrityksia ja yrityksen hr-haasteita aina vuodesta 2013 asti. Olemme toteuttaneet useita uravalmennus kokonaisuuksia mm. Helsingin kaupungille sekä Pirkanmaan ELY keskukselle. Meiltä ura-, exit- ja yt-valmennukset sekä ryhmille että myös henkilökohtaisena coachauksella. Pystymme hyödyntämään apuna myös kumppanimme @mazhr menetelmää. Kysy lisää hinnoittelusta. Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa etänä”

http://www.wpsm.fi

Arter Oy

Arter tarjoaa toiminnan kehittämisen ja laadunhallinnan asiantuntijakoulutuksia ympäri vuoden. Kokeneilta kouluttajiemme saat kattavan teoriatiedon lisäksi oppeja käytännön kehitystyöhön.  

https://www.arter.fi/

Lifeworks

Elämäntilanne, työura ja osaamistarpeet voivat muuttua äkillisestikin. Lifeworks tarjoaa muuttuviin tilanteisiin uracoachausta, -sparrausta ja digitaalisia palveluita uuden työn tai suunnan löytämiseen.

https://www.lifeworks.fi/palvelut/

Mias Work Oy

Ura-Personal Trainer tukee sinua onnistumaan oman uran kehittämisessä ja urasiirroissa. Ura-PT rakentaa tavoitteittesi mukaisen ohjelman kanssasi niin konkreettisesti, että eteneminen ei voi jäädä tapahtumatta.

https://www.urapt.fi/

 

Positive Solutions

Oletko töiden välissä ja haluat oppia uutta, kehittää esimiestaitojasi, kehittyä ihmisenä, löytää itsesi ja uusi mahdollisuuksia vai aloittaa ICF ACTP professional coach koulutuksen?

www.coachcompanion.fi

Intoo Koulutus

Digimarkkinointi, Verkkokauppa ja Taloushallinto. Käytännönläheiset
lyhyt- ja täsmäkoulutukset, verkkokurssit, OnLine-koulutukset ja tutkintoon
johtavat koulutukset. Sisällöt, joista on sinulle mahdollisimman paljon hyötyä

https://www.intoo.fi/

Spring House Oy

inhimillinen, monipuolinen ja tuloksellinen uravalmennusten toteuttaja. Yksilöllisessä valmennuksessa käyt kokeneen uravalmentajan kanssa läpi tilannettasi, nykyosaamistasi ja oman tahtotilasi. Mietitte yhdessä eri vaihtoehtoja ja sinulle sopivan tulevaisuuden työelämässä, opiskelujen parissa tai jossain ihan muussa. Tehdään osaamisesi näkyväksi eri työnhakukanaviin ja harjoitellaan nykyaikaisia työnhakumenetelmiä. Valmennuksen aikana saat uusia näkemyksiä ja etenemissuunnitelmasi kirkastuu. Ota rohkeasti yhteyttä!

https://www.innomari.fi/koulutusseteli-valmennukset/

BCI Business Coaching Institute

Business Coaching Institute on Suomen johtava coachingin koulutus- ja kehittämisyhteisö. Edelläkävijöinä olemme vuodesta 2006 asti kehittäneet coachingia, johtamista ja valmentavaa organisaatiokulttuuria. Toimintamme perustuu kansainvälisesti sertifioituihin koulutuksiin ja yhteisiin standardeihin – suomalaiseen kulttuuriin sovitettuina.

http://www.bci.fi

Calmen HR-palvelut

Valmennuksessa saat henkilökohtaista apua ja neuvontaa muuttuneessa työllisyystilanteessasi. Valmennuksessa mietimme ja kartoitamme yhdessä, miten ja millä tavoin löydät uuden työpaikan. Lisäksi voit hyödyntää verkostoamme työnhaussa. Palvelu toteutetaan suomen kielellä joko kasvokkain tai etäyhteyden välityksellä
 

Power Competence

Toteutamme sekä avoimia, että organisaatiokohtaisia koulutuksia. Avoimiin koulutuksiin voit ilmoittautua yksin tai joukolla ja organisaatiokohtaiset koulutukset
sovitaan erikseen yleensä organisaation omalle henkilökunnalle. Kauttamme voit ilmoittautua myös yhteistyökumppaneidemme koulutuksiin.

 

Olemme erikoistuneet erityisesti koulutuksiin, joiden merkitys on erityisen tärkeää nyt ja tulevaisuudessa työelämässä ja joiden hyödyt ovat pitkäkestoisia.
Näitä ovat mm. myynti-, puhe- ja esiintymistaidon ja esihenkilöiden koulutukset. Koulutuksistamme on hyötyä lähes kaikissa työtehtävissä.

https://www.powercompetence.fi/

Workplace Nordic

Mottonaan ’Jotta ihmiset tuntisivat itsensä ja toisensa’  Workplace Nordic edistää, kehittää ja tukee tarkkaan valittujen maailmanluokan henkilö- ja tiimiarviointityökalujen käyttöä Pohjois-Euroopassa.

Sertifiointikoulutuksemme auttavat sinua orientoitumaan uuteen sekä lisäämään konkreettisesti itsetuntemustasi. Saat opit ja oikeudet edustamiemme työkalujen (WorkPlace Big Five Profile™, Emotional Quotient-Inventory 2.0® tai Maslach Burnout Toolkit™) itsenäiseen käyttöön myös muiden ihmisten ja tiimien hyväksi. Asiakkaitamme ovat tiimien vetäjät ja HR, konsultit ja coachit, ja he käyttävät työkalujamme mm. johtoryhmien ja tiimien kehittämisessä, toiminnan kehittämisohjelmissa, urasuunnittelun (oman tai toisten) apuna sekä rekrytoinnissa.

Olisiko sinulle mielenkiintoista tutkia persoonallisuuden merkitystä työelämässä (WorkPlace Big Five Profile)? Tai oppia hahmottamaan tunneälykkään toiminnan hyvä kehä (EQ-i 2.0)? Vaiko oppia tunnistamaan työssä jaksamisen tila sekä ymmärtää työyhteisön hyvinvointiin keskeisesti vaikuttavat asiat (Maslach Burnout Tookit)? Hyödynnä sertifiointikoulutuksiamme seuraavaan vaiheeseen astuessasi ja tule samalla osaksi laajaa asiantuntijaverkostoamme!

https://workplacenordic.com/

Oy Joylla Ab

Positiivinen psykologia keskittyy tutkimaan ihmisten hyvinvointia, vahvuuksia, voimavaroja sekä näiden edistämistä. Joylla on positiivisen psykologian asiantuntijayritys ja kehittänyt muun muassa Suomen kokonaisvaltaisimman (32 op) positiivisen psykologian koulutusohjelman, Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksen (opiskelukieli suomi). Koulutus pohjaa kehittämäämme Kukoistuksen kehys -hyvinvointimalliin ja sopii erinomaisesti muutostilanteisiin vahvistaen esimerkiksi resilienssiä ja työelämätaitoja. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

https://www.joylla.com/