Koulutusseteli on uusi innovaatio oman osaamisesi kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen.

Koulutussetelin avulla saat itse vapaasti valita koulutuksen sinulle sopivaan aikaan, paikasta riippumatta. Luonnollisesti lounas- ja virikeseteleillä päätät jo nyt itse mitä syöt ja mitä harrastat, joten Koulutussetelillä päätät miten, missä ja milloin kehität osaamistasi.

Koulutusseteli on sähköinen seteli, jolla maksat koulutuksen helposti suoraan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutusseteli on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

Koulutussetelillä voit maksaa koulutuksia, valmennuksia ja uraan liittyviä verkkotestejä. Jos koulutuksen järjestäjällä on kanssamme sopimus, maksat Koulutussetelillä suoraan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos koulutuksen järjestäjällä ei vielä ole kanssamme sopimusta, ole meihin yhteydessä.

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.