Oletko työpaikkanne luottamushenkilö, luottamusmies tai luottamusvaltuutettu? Tutustu Koulutusseteliin!

Koulutusseteli on uusi innovaatio työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Annamme jokaiselle työntekijälle vastuun ja vapauden valita itse omat koulutuksensa. Haluamme päästä eroon massakoulutuksesta. Se ei ole tätä päivää!

Koulutussetelin avulla työntekijä valitsee itse haluamansa koulutukset ja maksaminen tapahtuu kätevästi verkossa Koulutusseteleillä. Työnantaja ostaa Koulutusseteleitä ja osoittaa ne nimetyille työntekijöille. Työnantajalta säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa koulutusten järjestämiseltä ja hallinnolliselta puolelta.

Itsensä kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen lisäävät työntekijän motivaatiota. Koulutusseteli on hyvä työsuhde-etu lounas- ja virike-edun rinnalle!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Puh. 040 484 7033

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.