Helsingin seudun kauppakamari on liittynyt mukaan Koulutussetelin kouluttajaverkostoon! | Adinum Koulutusseteli

Helsingin seudun kauppakamari on liittynyt mukaan Koulutussetelin kouluttajaverkostoon!

 

Kouluttajaverkostoomme on saatu jälleen yksi uusi kiinnostava kouluttaja, kun Helsingin seudun kauppakamari on liittynyt mukaan. 

Helsingin seudun kauppakamari on monipuolinen yritysten kehittämispalvelujen tuottaja, joka tarjoaa käytännönläheistä ja ajankohtaista tietoa sekä tukea yritystoimintaan.

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa vuosittain n. 250 koulutustilaisuutta. Valittavana on eri mittaisten tilaisuuksien lisäksi monipuolisesti koulutuksia, kuten valmennuskokonaisuuksia, matkaseminaareja ja striimejä. Perinteisten koulutusten lisäksi KoulutusOnlinen verkkokursseilla pääsee syventämään ja ylläpitämään osaamista missä ja milloin vain.

Koulutussetelin ja Helsingin seudun kauppakamarin välillä solmitun yhteistyön myötä Koulutusseteleitä voi tästä lähtien käyttää myös Helsingin seudun kauppakamarin monipuolisiin palveluihin.

Lue lisää valmennuksista ja tilaisuuksista täältä: www.kauppakamarikauppa.fi

Kaikki Koulutussetelin kouluttajat löydät täältä: https://adinum.fi/kumppanit/

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworksin urapalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Työurat ja osaamistarpeet muuttuvat. Oma elämäntilannekin voi muuttua äkillisesti. Kaikella...

lue lisää
Auntie mukaan verkostoomme!

Auntie mukaan verkostoomme!

Auntien mielen hyvinvointipalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Ajatus Auntiesta Mervi Lammiselle syntyi hänen itsensä kokeman työuupumuksen...

lue lisää