Katja Noponen Oy mukaan verkostoomme | Adinum Koulutusseteli

Katja Noponen Oy mukaan verkostoomme

 

Meillä on ilo kertoa, että olemme saaneet kumppaniverkostoomme uuden toimijan: Katja Noponen Oy:n, joka mahdollistaa uravalmennettaville uusia työuria sekä auttaa työntekijöitä pysymään mahdollisimman pitkään mukana työelämässä.

Katja Noponen Oy on Suomen suurimpia, yksityisiä työelämävalmennuspalveluja tuottavia yrityksiä. Palveluvalikoima on monipuolinen, yhtiö tuottaa mm. ammatillista kuntoutusta, uravalmennusta, outplacement-palveluja, työnohjausta/coachingia sekä monipuolisia työyhteisövalmennuksia, kuten työyhteisösovitteluja. Samasta organisaatiosta saavat palvelua sekä työnhakijat että työnantajat.

Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä, lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, perustaa yrityksen, aloittaa kuntoutuksen tai muun työelämään suuntautuvan toiminnan.

Työllistämiseen, työhönpaluuseen ja työhönkuntoutumiseen liittyvät toimenpiteet ovat yrityksen ydinosaamista. Onnistumisprosentti useimmissa palveluissa on yli 80 ja asiakastyytyväisyys pitkälti yli neljän, asteikolla 1-5.

Yhtiön palveluista löydät kaikki työelämän muutospalvelut. Katja Noponen Oy palvelee 33 eri paikkakunnalla ja siten voimme tarjota jatkossa valtakunnallisia palveluja entistä laajemmin koko Suomessa.

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworksin urapalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Työurat ja osaamistarpeet muuttuvat. Oma elämäntilannekin voi muuttua äkillisesti. Kaikella...

lue lisää
Auntie mukaan verkostoomme!

Auntie mukaan verkostoomme!

Auntien mielen hyvinvointipalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Ajatus Auntiesta Mervi Lammiselle syntyi hänen itsensä kokeman työuupumuksen...

lue lisää