Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworksin urapalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun!

Työurat ja osaamistarpeet muuttuvat. Oma elämäntilannekin voi muuttua äkillisesti. Kaikella näillä on vaikutus omaan uraasi.

Omien vahvuuksien ja mahdollisuuksien hahmottaminen sekä työnhaku tai itsensä markkinoiminen ei aina ole helppoa. Sitäkin kannattaa harjoitella. Ulkopuolisen asiantuntijan ja palveluiden avulla matka nopeutuu ja helpottuu kummasti. 

Lifeworks on lanseerattu vuonna 2019 ja se tarjoaa yksityishenkilöille digitaalisia ja henkilökohtaisia urapalveluita. Lifeworksin taustalla on Suomen suurin rekrytointi- ja suorahakuyritys MPS-Yhtiöt ja uracoachit ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia. Voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Lifeworks tarjoaa uracoachausta Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Teamsin tai puhelimen välityksellä.

Lifeworks haluaa varmistaa, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin urapohdintojen tai työnhaun kanssa. Jokainen meistä voi olla oman uransa johtaja ja siinä haluamme tukea myös sinua.

Lifeworks on auttanut jo satoja asiakkaita työnhaussa ja urapohdinnoissa ja jakaa piilotyöpaikkavinkkejä, uravinkkejä ja inspiraatiota blogeissaan joka viikko. 

Esimerkkejä Lifeworksin palveluista: 

Sinun tilanteesi selvitetään aina ennen varsinaista tapaamista, jotta coachauksen tai sparrauksen sisältö voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan sekä ehdottaa sinulle sopivinta valmentajaa ja tapaamisajankohtia.

Uralla eteenpäin -coachaus, 3 tapaamista

Uralla eteenpäin coachauspaketti sopii sinulle, jos kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen coachin sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin. Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Tule löydetyksi -sparraus, 2 tapaamista

Tule löydetyksi sparrauksen avulla opit hyödyntämään LinkedIniä tehokkaasti oman asiantuntijuutesi ja erikoisosaamisesi esiintuomiseen ja lisäät mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaaviin paikkoihin myös suorahaun puolella.

Miten Lifeworks toimii?

Kun haluat käyttää Lifeworksin palveluja, valitse sinulle sopiva palvelu ja ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi. Kerro tai tiedustele mikä palvelu sinulle sopisi ja millainen on aikataulusi. Palaamme sinulle tämän jälkeen mahdollisimman pian.  

Löydät kaikki palvelumme täältä: https://www.lifeworks.fi/palvelut/ 

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@lifeworks.fi tai puhelimitse 020 746 9430. Autamme mielellämme oikean palvelun valinnassa. 

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.