Superlect Oy mukaan Koulutussetelin verkostoon

Adinumin verkosto on syksyllä kasvanut usealla kumppanilla. Uusin toimija on Superlect Oy, joka tarjoaa lyhyitä ja tehokkaita työelämälähtöisiä koulutuksia suoraan osaajilta ilman välikäsiä.

Koulutukset ovat puolipäiväisiä tehokkaita tietoiskuja ja niiden aiheet liittyvät joko työn hakemiseen, tai digiajan työn vaatimiin taitoihin. 

Superlectin kouluttajat ovat keränneet erinomaisia arvioita oppilailta ja monella heistä on vahva henkilöbrändi sosiaalisessa mediassa. Kouluttajiin kuuluvat mm. työelämämentori Pipsa Aro, lempinimellä “Koodarikuiskaaja” tunnettu soft skills -kouluttaja Elisa Heikura, rekrytointikonsultti Tommi Talja, sekä sometaitojen parissa Mia Munini jolla on kotimaisittain huikeat 85.000 Instagram-seuraajaa.

Superlect-alustalla kouluttajaksi voi hakea kuka tahansa osaaja. Kouluttajana voi toimia kertaluontoisesti, täysipäiväisesti, tai mitä vaan tältä väliltä oman maun mukaan. Alustan tarkoituksena on tukea kouluttajaa ja poistaa kouluttajalta niin paljon hallinnollista työtä kuin suinkin mahdollista.

Tutustu lisää: https://app.superlect.com

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.