Työelämän muutoksissa tukena Eezy ja Adinum Koulutusseteli | Adinum Koulutusseteli

Työelämän muutoksissa tukena Eezy ja Adinum Koulutusseteli

 

Muutoksia työelämässä? Turvaa työelämän muutostilanteisiin Koulutussetelin kanssa tarjoaa tästä lähtien vahva henkilöstöpalvelujen ja työllistymisen edistämisen kumppani – Eezy Oyj. Kumppanuuden myötä koulutusseteleitä on mahdollista hyödyntää Eezyn palveluihin ja palvelupaketteihin.

Eezy Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluja ja turvaa työelämän muutostilanteisiin. Eezyn toiminnan ydin ja lopullinen tavoite on nopea uudelleen työllistäminen tai kouluttaminen, juuri silloin kun motivaatio on korkeimmillaan.

Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia työnantajia löytämään toisensa. Työntekijöillä on mahdollisuus nopeaan työllistymiseen Eezyn laajan verkoston kautta, sillä Eezy konsernilla on yli 5000 asiakasyritystä ja heidän kauttaan on työllistynyt vuosittain noin 30 000 ihmistä.

Työnhakija ei jää muutostilanteessa yksin, sillä hän saa työllistämiseen erikoistuneen uravalmentajan, tarvitsemansa tuen ja rinnalla kulkijan uudessa elämäntilanteessa sekä ammattimaista apua työnhakuprosessiin. Työnhakija saa juuri hänelle kohdennettua palvelua, jossa huomioidaan työnhakijan toimiala ja toimialan mukaiset työllistymismahdollisuudet Eezyn verkoston kautta. Uravalmennus soveltuu esimerkiksi suorittavaa työtä tekeville, toimihenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille sekä johtotehtävissä työskenteleville. Kattavaa tukea tarjotaan myös pitkäaikaistyöttömille ja työkyvyn haasteisiin.

Koulutussetelin ja Eezyn yhteistyön myötä voit käyttää koulutusseteleitä monipuolisiin Eezy Ura -palveluihin. Valitse sinun tilanteeseesi sopivin palvelupaketti Eezyn räätälöidyistä, yksilöllisistä ja kattavista muutosturvan kokonaispalveluista.

Mikä on Eezy Ura?

Eezy Urassa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä tarpeesi mukaisesti. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme valmennuspalvelun sisällön sinulle sopivaksi ja keskitymme hakemaan työtä tai kolutusta toiveidesi pohjalta. Saat asiakkaanamme valtakunnallisen työnantajaverkostomme käyttöösi ja ohituskaisten rekrytointeihin.

Tuemme sinua työnhaussa, urasuunnittelussa, koulutukseen hakeutumisessa, motivoitumisessa työnhakuun, osaamisen myymisessä ja tunnistamisessa sekä työn aloituksessa. Palvelumme soveltuu toimihenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille sekä suorittavaa työtä tekeville.

Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat saatavillasi.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworks mukaan verkostoomme!

Lifeworksin urapalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Työurat ja osaamistarpeet muuttuvat. Oma elämäntilannekin voi muuttua äkillisesti. Kaikella...

lue lisää
Auntie mukaan verkostoomme!

Auntie mukaan verkostoomme!

Auntien mielen hyvinvointipalvelut mukaan Koulutusseteli-palveluun! Ajatus Auntiesta Mervi Lammiselle syntyi hänen itsensä kokeman työuupumuksen...

lue lisää