Urapsykologi Anu Tevanlinna mukaan verkostoomme

Meillä on jälleen hyviä uutisia. Olemme saaneet verkostoomme erinomaisen valmentajan. Psykologi Anu Tevanlinna on coach ja psykologisten henkilöarviointien asiantuntija, jonka valmennuspalveluihin kuuluvat coaching ja uravalmennus.

Uravalmennuksissa Anu valmentaa ammatinvalinta- ja soveltuvuusarviointipsykologin vankalla taustalla yksilöitä kohti unelmauria. Uravalmennuksessa tavoitteena voi olla uuden urasuunnan löytäminen, oman osaamisen kartoittaminen tai uraan liittyvien toiveiden toteuttaminen. Anu sparraa myös työnhaun strategian täsmentämisessä, hakemusten, CV:n ja LinkedIn-profiilin työstämisessä sekä haastatteluihin ja henkilöarviointeihin valmistautumisessa.

Coachingissa tavoite on positiivinen muutos valmennettavan elämässä. Coaching voidaan kohdistaa valmennettavan toiveiden mukaan joko työhön tai elämään laajemmin.

Anun valmennuspalvelut ovat saatavilla etäyhteyksillä ja pääkaupunkiseudulla myös kasvokkain. Anun tavoittaa puhelimitse (0505947309) ja sähköpostitse (anu@anutevanlinna.com). Lisätietoja: anutevanlinna.com

Työnantajalle

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijälle

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttajalle

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.